Muscle Care, Lihasmix lotion, 50 ml

Muscle Care on monikäyttöinen tuote kaikenlaisiin akuutteihin tilanteisiin. Tuote viilentää, rauhoittaa ja lievittää epämukavuutta lihaksissa, nivelissä ja vaurioituneella alueella.

Tutustu tuotteen käyttökokemuksiin tai katso käyttövinkkejä

29.90 

Kuvaus

Muscle Care viilentää, rauhoittaa ja helpottaa lihasten ja nivelten epämukavuutta liiallisen rasituksen jälkeen. Tuotteesta on apua myös esimerkiksi nyrjähdyksen tai venähdyksen jälkeen. Eteeristen öljyjen vaikutukset helpottavat muunmuassa ärtynyttä iskiashermoa. Muscle Care on monikäyttöinen tuote kaikenlaisiin akuutteihin tilanteisiin missä kylmähoito tai kääre on kohdallaan.

Tuotteen käyttö on helppoa. Levitä lotionia hoitoa kaipaavalle alueelle ja sivele kevyesti kunnes aine on imeytynyt. Tuotetta ei suositella iltakäyttöön. Ei lapsille.

Levitä lotionia hoitoa kaipaavalle alueelle ja sivele kevyesti kunnes aine on imeytynyt. Aikuisille tai yli 12 vuotiaille käsittelyn voi uusia 3-5 kertaan päivässä 3-5 päivän ajan. Sen jälkeen pidä parin päivän tauko tai ainakin vähennä käyttöä. Muscle Carea ei suositella iltakäyttöön, koska tuote on hyvin virkistävä ja voi häiritä yöunta.