Before Training lotion, organic, 60 ml

Erityisesti ennen liikuntaa käytettynä tehostaa fyysistä suoritusta. Before Training lotion edistää lihasten aineenvaihduntaa suorituksen aikana. Tuote on helppokäyttöinen, levitä tuotetta rasituksen alaiseksi joutuvalle alueelle pari kertaa ennen suorituksen alkua ja anna eteeristen öljyjen elvyttää verenkiertoa ja vähentää maitohappojen haittoja liikunnan aikana.

Tutustu tuotteen käyttökokemuksiin tai katso käyttövinkkejä

29.90 

Kuvaus

Before Training lotion tuo lisävoimaa ja kestävyyttä lihastoimintaan kaikenlaisen fyyisen suorituksen toteutuksessa. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt elvyttävät verenkiertoa, vähentävät maitohappojen haittoja ja edistävät lihasten aineenvaihduntaa suorituksen aikana. Käyttö on helppoa, levitä tuotetta paikallisesti alueille jotka erityisesti tulevat rasituksen alaiseksi. Esimerkiksi juoksijat ja tanssijat tarvitsevat aineenvaihdunnan ylläpitoa alaraajoissa ja pakaroissa kun taas painonnostajat käyttävät selkää, hartioita ja käsivarsia, jolloin lotion levitetään näille alueille.

Before Training lotion auttaa myös kun tarvitaan tiukkaa keskittymiskykyä, mielen hallintaa ja fyysistä jaksamista sellaisissa suorituksissa kuten golf. Tällöin lotion levitetään myös rintakehälle ja hartioille.

Levitä tuotetta paikallisesti niille alueille, jotka erityisesti tulevat rasituksen alaiseksi.

Juoksijat, baletti- ja muut tanssijat tarvitsevat aineenvaihdunnan ylläpitoa alaraajoissa ja pakaroissa.

Pitkänmatkan autonkuljettajat joutuvat istumaan pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti jolloin nestekierto estyy näillä samoilla alueilla.

Puutarhatyöntekijät, painonnostajat ja kahvakuulaajat puolestaan käyttävä selkää, hartioita ja käsivarsia työssään, joten lotion levitetään näille alueille.

Penikat: voitele sääret huolella kiinnittäen huomiota erityisesti sääriluun alueeseen ja lihasten kiinnityskohtiin

Tiukkaa keskittymiskykyä, mielen hallintaa ja fyysistä jaksamista tarvitsevia suorituksia (esim. golf) varten levitä lotionia rintakehälle ja hartioille.