After Training lotion, organic, 60 ml

After Training lotion avaa tukokset ja virkistää mieltä kun lihakset ovat tukossa kovan liikuntasuorituksen jälkeen. Tuotetta levitetään hoitoa tarvitsevalle alueelle jolloin eteeristen öljyjen vaikutus vähentää maitohappojen vaikutusta ja tukkoisuutta lihaksissa.

Tutustu tuotteen käyttökokemuksiin tai katso käyttövinkkejä

29.90 

Kuvaus

After Training lotion elvyttää ja lohduttaa uupuneita lihaksia liikuntasuorituksen jälkeen. Tuotetta levitetään paikallisesti niille alueille, jotka tuntuvat tukkoisilta ja jäykiltä tai muuten epämukavilta. Tarvittaessa liikunnan jälkeen lotionia voi lempeästi silitellä tai jos haluaa, myös hieroa tukkoisiin kudoksiin.

Kun lihakset ovat kovan suorituksen jälkeen kunnolla tukossa ja tönkkönä, lohduttaja eli After Training lotion avaa tukokset ja virkistää myös mieltä niin ettei tule mieleenkään etteikö menisi huomenna uudelleen lenkille!

Levitä tuotetta paikallisesti niille alueille, jotka tuntuvat tukkoisilta ja jäykiltä tai muuten epämukavilta. Liikunnan jälkeen lotionia voi lempeästi silitellä tai jos haluaa, myös hieroa tukkoisiin kudoksiin.

Jos penikat vaivaavat, liikunnan jälkeen After Training lotion ja villasukat  ovat oiva parivaljakko pitämään penikat kurissa!